GOTT NYTT 2010!

Att kunna umgås med sina vänner varje dag har jag minsann anammat under lovet.
Kortfattat vad som hänt under lovet so far: Har för det mest hängt med mina kompisar och hittat på en massa skojiga saker=) Det har grillats lite pinnbröd,festat,bastat,bowlat,spelat lazergame mmm,köpt skoter som inneburit skoterutflykter=) Höll på att få lite abstinens efter att vara ute och boysa lite med skotern så det var lagom dags att skaffa en=)
Har strosat lite på stan på mellandags rean bland alla andra galna/köpsugna Pitebor=P
För det mesta har dagarna varit fullspäckade men det har även funnits lite tid för filmtittande med.

Har blivit en hel del pizza ätande på sista tiden så mitt nyårslöfte får bli att styra upp det hela och jobba på att forma om min kropp till det kroppsideal jag vill uppnå. Alltså att kunna vistas på Beachen 2010=)

Att det efter tolvslaget ikväll blir ett nytt år är välkommet. Hoppas att det nya året blir bra och bjuder på positiva händelser. Jag ser det nya året med många nya möjligheter.

Det gruvas dock lite inför raketskjutningen ikväll eftersom att jag inte vet hur min hund kommer reagera på detta=( Hoppas att det går bra ialla fall.
Har beslutat mig för att aldrig mer skjuta en endaste raket i hundars närvaro. Om jag någon gång i mitt liv kommer att smällas raketer får det i sådant fall ske i utkanten av staden där inga hundar är närvarande. -Nä,raketer hör minsann inte hemma och bör absolut INTE avfyras på ett villakvarter! Om min hund inte kommer reagera på detta kommer jag ändå aldrig till att skjuta raketer för jag vet hur besvärligt det är för många hundar under denna fasade nyårsnatt.
Hoppas att ni som jag tänkt tanken och utesluter att köpa fyrverkerier så att våra fyrbenta vänner också kan få njuta av ett gott nytt år.

Därmed hoppas jag att ni får en lyckad kväll och ett GOTT NYTT ÅR! 
Kramar


Julafton

Vill önska samtliga läsare en riktigt god Jul och ett Gott nytt 2010!




Nu närmar det sig....

Tänkas att ett år redan gått sedan det sist var jul. Hinner knappt blinka så står julen utanför dörren igen.
I dagarna två har snön vräkt ner. Vissa kan tycka att kyla och snö är deprimerande, men då skiljer jag mig i från mängden och tycker att det är helt underbart=D Snö är bland det bästa jag vet=)
Jag måste väl erkänna att jag hunnit rulla mig i snön och gjort snöänglar=p För varje vinter blir jag som barn på nytt igen och det känns härligt.
Dessutom kommer jag nog aldrig växa ifrån denna barnslighet=P
Finns dock en nackdel med snö och det är att behöva skotta bort den...

Idag har jag gjort djuren "julfina". Det har klippts klor,"friserat" till katterna och badat Diesel så nu är vi redo för Julen. Julen är välkommen med all dess goda mat och spänning som den har att bjuda på.



                                                    Klicka för att visa "Tomte" result 6

Jamen då tar vi tag i d här då.....

Då man har legat på latsidan vad gäller uppdatering av bloggen är d nog vid denna tidpunkt dax att berätta vad som hänt på sistone.
Eftersom att jag har ett minne som en guldfisk minns jag bara en vecka bakåt i tiden=P

Har för det mesta suttit instängd med mina studier,tråkigt nog.
-Vad är ett liv för nåt?!
Hade tenta för 2v sedan och jag trodde verkligen inte att jag skulle klara provet men när domen väl kom hade jag VG. Wiihooo!! Bara 3 fel,inte helt fel=P
Hade även tenta idag i fysik så vi får väl se hur det går....
Idag fick jag jullov så då ska jag njuta av tillvaron och se framemot julaftonen=) Har förstås lite hemuppgifter som ska göras men jag slipper ändå sitta i skolan. Måste va det bästa! Sedan blir det praktik på kappa i två mån,sweet!

Efter tentan idag blev det att fara till Emma en sväng. Där bjöds det på julgröt,mycket gott! So far bra början på mitt lov=)
 

Föregående helg på fredagen var det julfest med länspsyk ute i Pålberget. Där bjöds det på trerättersmiddag och lite vin till det. Lördagen var det lucia fest hemma hos oss. En lyckad sådan om jag själv får säga=P
Så vad är inte mer lämpligt än att lägga upp lite bilder från förhänget?!


Olle,Susanne & Sofia


Sandra & Agnetha


Elin & Thomas




Tommy,Sandra,Ida,Mattias & Therese


Sandra & Ida


Ida & jag


Dehli & Sandra


Monika,Ida & Sandra




Nostalgi

Helgen som varit har tillbringats med vänner och i lördags hade vi tjejkväll med middag hemma hos mig.
Söndagen var vi på julmarknaden ute i fagervik och sedan var det dags för den årliga skyltsöndan. För första gången detta år infann sig julstämningen. Det kändes som att det var självaste julaftonen. Det fikades julfika och åts knäckklubba. Vilket är ett bra tecken på att sankta är påväg=P 
Har längtat en hel del efter snön och nu har den äntligen lagt sig som ett vitt täckte på marken. Ingen lyckligare än  jag=)
På min och Diesels dagliga kvällspromenad idag fick jag se fullmånen lysa upp detta fina vinterland.
Att gå där i skogen och vägledas av månljuset gjorde mig nostalgisk. Jag blickade tillbaka på alla de kvällar och nätter vi har varit och kört skoter i månljuset. Det kan nog vara det bästa som finns att va i fjällen el i en skog och bara titta på fullmånen.=)
Sådär gick jag tänkandes med min hund och vägleddes av fullmånen.
Så nu när julstämningen kommit till mig får jag hoppas att den är här för att stanna.



RSS 2.0