Björnmöte?......

Började dagen med att gå en prommis runt Ö-byn,Öhn genom Lomtjärnsskogen. Väl inne i skogen så gick jag som vanligt i min egen lilla värld så jag hamnade på en ödslig gammal stig/väg. När jag går där hör jag plötsligt hur det prasslar till bland buskarna och ut kommer (vad jag tycker mig skymta):En BJÖRNunge! Var lite på håll jag såg den och så var det på en del ställen ganska högt gräs. Men jag är nästan säker på att det var en björn som sprang ut från skogen och bort från mig.
Jag är inte kristen och tror verkligen INTE på gud men jag bad iaf till honom när jag alldeles skräckslagen gick där. Bad att jag skulle få leva iaf en dag till och att inte träffa på björn mamman. Efter ett tag kände jag mig iakttagen och tittade upp en bit in i skogen och långt där borta tycks jag skymta den igen vid en sten men när den återigen såg mig sprang den sin kos. Även jag började springa i paniken. Tillslut kom jag över storvägen vid Lomtjärnsskogen och skulle gena hem genom skogen på vårt område men gräset och blommorna var skyhöga så då blev jag påmind om skeppsråttan jag sett där för två år sedan. Och precis som jag stannar och tittar ner på marken ligger där två döda igelkottbarn vid mina fötter som troligen blivit påkörda av någon bil. Man kan säga att min morgon blev rätt händelserik=p

Jag och Roger for till Elgiganten för att köpa en dammsugare så vi kan dammsuga bilen och rummet där ute eftersom att centraldammsugaren inte räcker dit. Innan vi gick in till Elgiganten sa jag till R: Det blir inte att titta på någon TV nu! Han har nämligen en tendens att alltid köpa TV apparater el surround så fort  han går in på en prylaffär. Och då menar jag varje gång! Vet inte hur många Tv apparater han köpt. Impulsiv som han är har han efter han inhandlat en TV ångrat köpet nån dag senare och sålt iväg dom. Köpte ju en TV i tv-rummet för inte alltför länge sen för 50.000kr som jag tycker räcker gått och väl.
Men givetvis kommer han på att han ska köpa en TV ut till hans rum som kostar 24.000kr+suround anläggning.
Då säger Roger till mig: Det är ju riktigt billigt och bra pris dessutom!
-Yeah, right! Är på tok för dyrt tycker då jag!
Men dumförklarad blev han(av mig) och jag arg som ett bi. Visst vi har råd med det men är det verkligen nödvändigt?! För husfridens skull så övertalade jag honom att avvakta med köpet och fara hem och fundera på detta. Så jag har  äntligen diagnotiserat hans sjukdom. Han lider av TV mani!!!!=p

Förövrigt dammsugaren jag köpte suger skit bra! Har precis haft storstädning av bilen=)

Skulle träffa Lina och co på nodo ikväll och klantiga jag glömmer bort tiden eftersom att jag haft främmande.
-FÖRLÅT MIG så mycket!
Hoppas ni haft det trevligt i alla fall=)

Roadtrip med shopping som mål!

Dagen började med att jag,Ida och Emelie drog på en shoppingtur till Ske-å. Brukar ALDRIG hitta nåt i klädesväg när jag är där men idag hade turen vänt. Hittade jätte mycket fina saker. Jag fick liksom hejda mig lite=p Är ju trots allt många dar kvar av den här månaden...tyvärr

-Jag har inte glömt av dig Anette! Hade tänkt komma förbi idag men tid fanns tyvärr inte=( Men jag kommer ju till helgen så vi ses då=)

När vi väl kommit hem blev det att fara in till Piteå och köpa en doppresent till Vilma.
Säger inte vad det är! Kanske lilla Vilma får för sig att läsa min blogg så då är ju hela överraskningen förstörd=P

Efter en hel dags shoppande blev det att fara ut till Stugan och äta svärmors go mat,vidare till Nodo med Ida och Emelie. Och sen följde vi till Luleå med Roger för att kolla på en bil. Så vi har hunnit med ganska mkt det här dygnet=)
-Att shoppa är förövrigt väldigt krävande! Mer än vad man tror. Kan ju hoppas att man har förbränt en och annan kalori på det=D
 När vi ändå befann oss i Luleå blev det förstås en kvällsburgare på donken. Ändå underskattade deras burgare,spec små cheese är.

Så nu blir det movietajm tillsammans med min älskling som är ledig för en gångs skull=)

6 dar kvar

Efter den gångna helgen var jag lite trött så det blev en rejäl sovmorgon idag. Sov till 12.30! Var ett tag sen man sov såååå länge=P Är bara att passa på att sova så mycket man kan nu innan hunden kommer. Var idag till uppfödaren och valde valp. Kändes bra direkt jag såg min lufs=) Kärlek vid första ögonkastet=D Han hade vuxit en del sen sist jag såg honom. En välvuxen men inte alltför stor hanhund och det bästa med allt är nog att han var så lugn och snäll=) Alla de andra valparna ville nafsa ganska mycket och en del av dom bet åt gode hårt men inte min Diesel han var försiktig. Börjar pirra i magen rejält nu. Nu börjar alla tankar och funderingar komma så som hur jag ska lösa det här med hundvakt när jag börjar jobba osv. Men allt löser sig!=) Kommer att bli en jobbig tid i början men jobbar man mycket och tränar med den då den är valp så får man en fin hund sen. Berner ska tydligen vara en väldigt lättlärd ras. Diesel kom iaf på kommando idag så kanske han redan lärt sig detta=P
Är 6 dagar kvar till dess jag får hämta hem min älskling;-)

Har idag varit hos pappa en sväng och målat garaget. Usch och fy så hemskt om man skulle ha ett trähus säger jag då bara. Vilket jobb när man ska måla om. Nä,tacka vet jag tegel=) Som tur är har pappa ett tegelhus men garaget är dock i trä. Så nu har jag en väldans massa värk i nacke,rygg och mitt huvud håller på att sprängas känns det som. Då är det migräntabletter och andra smärtstillande piller som gäller. Blir att sätta sig framför tv´n och sätta på en rulle. Fick hem filmen P.S I love you idag så det blir nog den jag ska se ikväll=)

Rock´n´ Roll

En helg full av trevligheter. Eftersom att jag då bor i hjärtat av Piteå blev det naturligtvis att gå på PDOL hela helgen lång. Fredagen var tänkt att gå och se  Dead by April,A Camp och Hammerfall men som vanligt hamnade man i öltälten bland alla överförfriskade människor så tid och rum glömdes totalt bort. Så jag missade förstås alla utom Hammerfall. När Dead by April skulle spela på torget var det så fullt med folk att gågatan stängdes av med stängsel så man hade ändå inte en chans att kunna se dom. Dom verkar ha blivit Svergies nya rock idoler. Bra är dom ju för nåt annat kan man inte säga=D

Dagen igår tillbringades till att börja med röj på Kittelfjäll med bra musik och glatt folk. Vilken dag! Det är när Kittells partytält slås upp i Piteå som nästan alla Pitebor tinar fram och går man ur huse för att träffas.
Blev för ferre hos Suz och Stef i stan dit många hade sökt sig för att festa. Som vanligt är förfesterna roligast eftersom att man på området oftast tappar bort dom flesta. Men oj så skoj förfest=) Tog tyvärr nästan inga bilder i helgen. Hade mobilen med mig så att det blev att knäppa ett fåtal kort bara.















Vad ska vi säga om PDOL då?! Som vanligt! Inte så stora förändringar där inte. Var lite synd på vädret bara. Det har för det mesta bestått av regn och blåst men umgås man med trevligt folk märks knappt detta av =P Dom brukar alltid ha tur med vädret men inte denna gång eftersom att dom tidigarelagt festivalen med en vecka så det blev väderfiasko.
Man säger vart enda år att man inte ska gå det här året men så slutar det med att man går åtminstone en dag. Eftersom att R fick jobb hela helgen hade jag så tur att jag fick ta hans biljett=)
Men nästa år ska jag INTE gå för det är på tok för dyrt för att betala in sig för en helg med artister jag ändå missar.
-Oj,vilken trevlig helg ändå!
Men så skönt att den äntligen är över=)

Dagen efter

Igår var det förskiva hos oss med en hel drös av folk. Kul med folk som bjuder på sig själva=) Tror nog att dom flesta av oss var glad i alkoholen igår. Men den som tog ledningen var nog Rogge=p 
Som de senaste gångerna så här dagen efter festligheterna mår jag prima ballerina. Skönt att slippa vara för full och vakna upp med "bakisångest"=P Dricker man med måtta och försöker hålla sig till varannan vatten mår man gudomligt. 
Så idag på dagen blev det att dra in till staden och kika lite på området och för att givetvis avnjuta en god rensouvas. 
Det bästa med denna helg är nog att äta på området och pröva alla matnationaliteter. Såklart jag säger det! Jag är ju ett matvrak=P
Idag går startskottet av stapeln för att inviga den årliga stadsfesten, Piteå super och spyr som det så fint kallas=p
Men för mig blir det en lugn torsdag tillsammans med några vänner. Måste ju återhämta sig inför morgondagens festligheter. Förferre hemma hos oss och sedan blir det att åka in på området. Programmet för morgondagen är att se Hammerfall,A Camp och Dead by April. Kan inte bli bättre=)

Trevlig festivalhelg, my friends! Kanske vi ses i vimlet......

 
Conny var hemma=)                                                                                                     Monika
 
Martina,Therese & Emil                                                                                         Carro & Peter
John & Johan

Linda & Julia

Lisa & Simon



 

 
Conny & Andreas
 

 
Rogge,Simon & Conny                                                                                        Monka & Moi

Lurviga gänget=P

Regnigt Piteå

Har lite beslutsångest angående PDOL. Vet inte om jag ska gå enbart fredag el inte alls?...Verkar vara många som har slutat ut dansar och ler pga vädret. Enligt väderprognosen ska det regna båda dagarna. Vilket är ovanligt. Det brukar ju alltid vara strålande sol. Men någon gång måste det väl regna, som det troligtvis gör iår. Är som ändå roligt att festa under denna helg.  Ska ju ha fest här hemma på fre så det är bara hoppas att ni som hoppat av ändrar er=P Blir säkert kul vilket som=) Så jag hoppas att ett regnigt Piteå blir ett soligt Piteå med mkt folk.

Längtar till imorgon då det blir förskiva hos oss med en hel drös med folk som R jobbar med(en del helt okända för mig) och en del av de mina=)  Utelivet onsdagen innan PDOL brukar vara alla tiders=)

Jag vill ha SOOOL! Nåja, en regnig dag som denna har man fått en del innesysslor gjorda så det var väl behövligt antar jag. Inte helt oväntat blev det att se en film med ida,Dennis och Sandra ikväll. Såg The international med Clive Owen. Tyvärr inte en film i min smak....
Men trevlig att umgås iaf=)



Utflykt

Har en massa saker som jag bara MÅSTE göra innan dess lufsen anländer som tex göra färdigt rastgården till katterna. Så imorgon blir det nog att fara till Luleå och köpa plåt och lite virke till klätteranordningen inne i gården. Denna skulle egentligen ha stått färdig i början av maj,men icke. Den här Milla brukar visst(konstigt nog) ha fullt upp med allt annat... så i morgon har jag bestämt mig för att göra lite nytta. Skulle egentligen träffa Carro,anna och annas hundvalp(dvärgspets), som för övrigt är såååå söt;-) Men jag får nog sluta ut detta,tyvärr=( Är med någon varje dag och har alltid nåt inplanerat men i morgon ska jag se till att ta mig själv lite tid=P

Idag har jag varit på utflykt till Eliasgrottan i Svensbyn. Strålande sol var det så vi klättrade upp bland stenblocken och ner  i grottan. Tog med oss en massa ljus som vi sedan tände nere i grottan. Och jag som trodde att jag redan varit nere i själva grottan men tydligen inte. Visste inte att den var en bra bit ner och under stenblocken. Var lite nervös för att gå ner. Var en aning tajt. Skulle man ha lite mer mage skulle det ta tvär stopp! Sen så måste man vrida sig på olika sätt för att överhuvudtaget ta sig ned. När man väl var nere var det en sån där rå,kall luft så när man andades kom det "rök" ur munnen. Men så spännande och roligt det var!=) Var ju ett par år sen sist man var dit. 
När vi kommit upp ur grottan blev det picknick på stenarna/klipporna. Tiden bara rusade iväg så hipps vips var kl halv sju så då bar det av till pizzerian i Bergsviken för att köpa pizza för att sedan avnjuta den på stugan. Vilken underbar dag=)

Måste få tacka min bästaste mor och far som alltid tagit ut mig utflykter,rest land och rike runt. Har fått uppleva en hel massa i min uppväxt. Allt från att campa,vara ute till skogs,djurparker,krypning i glaciärer,grottor,ja allt man kan tänka sig. Det är nåt jag verkligen uppsakttar! När jag var liten vet jag att så fort det var lov el helg stundade det alltid en massa äventyr. Man behövde aldrig sitta hemma vid utan då bar det av antingen med husvagn el så var det nåt annat kul inplanerat. Första gången jag åkte skoter var jag endast 3,5 veckor gammal så mina föräldrar har aldrig varit uppställda. Vilket jag har bestämt mig för att inte heller bli den dag det väntas barn=) För väldigt många verkar det så omständigt att skaffa barn. Inte underligt om man blir uppställd för ingenting. Allt är vad man gör det till så enkelt är det! Man måste tillåta sig själv att våga. Till er som har barn el ska skaffa barn säger jag bara: Passa på att från den dagen ditt barn föds göra utflykter, semestra kontinuerligt och framför allt umgås. Detta är något som just ditt barn kommer att uppskatta och se tillbaka på precis som det jag gör idag. Gör man aldrig sådant kommer ens barn bara till att gråta och längta hem efter sina leksaker så fort man far ut på utflykt. Vilken pärs det skulle vara! Ser man på mina brorsbarn roar dom sig hur bra som helst utomhus. Nästan bättre än vad dom gör inne. Kottar blir till hästar,kor,höns grisar och mkt annat. Finns ju hur mkt i naturen som helst att leka med det är bara fantasin som sätter stopp. Har bestämt mig för att det är precis en sådan uppväxt mitt/mina framtida barn kommer att ha. Den dagen kommer men inte än på ett tag för nu ska jag själv först få vara barn=) 
Så tack så mycket för den uppväxt jag har fått,få vara med,vara den jag är och kunna bli den jag har blivit.

Sweet dreams! 

Svininfluensa?!.....

Läste just en insändare i PT om skoterkörning på vatten. En av allt att döma bitter gubbe som förmodligen inte var allt för nöjd med denna lilla lek som brukar utspela sig på Piteälven i Böle skickade in denna insändare. Var en artikel i gårdagens tidning om ett gäng ungdomar som brukar träffas och köra skoter på vattnet. Enligt artikeln att döma så hade dessa ungdomar fått tillstånd av markägarna att köra på vattnet och dess mark. Vad är det då att gnälla om? Jag uppmuntrar iaf dessa msk som utövar denna sport att fortsätta. Är säkert hur kul som helst. Har aldrig provat men skulle gärna göra det om chans ges=)  Körs det skoter på vattnet där en massa båttrafik inte störs tycker jag att det är ok. Men det tyckte visserligen inte denna man! Han är nog en typisk skoterhatare. Man lever bara en gång så orka gå omkring och vara bitter över såna struntsaker. Antar att en del har alldeles för lite att göra.
Läste även att det planeras en sportbar i nettogrossens gamla lokaler. Skulle vara kul med ett nytt uteställe här istan=) Lokalerna har stått tomma länge nu så det är bra att någon engagerar sig och orkar ta tag i detta. Hade hoppats på Lagerhaus men en sportbar är inte fy skam det heller=p

Förkylningen jag bär på har lindrats men inte försvunnit helt. Ända sedan vi kom hem från Turkiet har jag haft huvudvärk,feber(enstaka dgr),hosta och snuva. Då slår tanken mig att jag kanske har drabbats av svininfluensan som just nu floderar i Sverige. Eller så är jag bara en hypokondriker med en vanlig förkylning.... När jag känner efter så känner jag mig inte särskilt sjuk så då kan jag ju inte vara smittbärare av denna svininfluensa. Men tanken har slagit mig=)...

Vad gäller planerna ingör helgen blir det en "vit helg". Ja,inte för att jag nödvändigtvis är alkoholist utan för att det blivit en del festande på sista tiden. Vilket det lätt brukar bli så här på sommaren. Blev att festa lite i onsadgs hos Linus. Vilket jag inte skulle göra men det blev iaf att ta en och annan öl.....
Blir ju fest till veckan både ons och fre så min kropp behöver nog återhämta sig lite skulle jag tro=p

Igår kom Therese, Mattias och Erik och hälsade på. Blev att se The wrestler. Lite ovänat slut men helt klart sevärd.
För stunden ska jag till Walls och löpa(måste ju låtsas vara hurtig). Sen va me "lill Carro" och fara till Anders och Sofia och grilla.
Känner på mig att det kommer att bli en lyckad helg=)

Tjingeling!

Igår party i solens färger - Idag Gocart!

Gårdagen började med en fika på stan och sedan gick vi en runda på loppis. Därefter vankades det middag  hos Lena=) Tack vännen! Maten var jätte god=) Vid 19 tiden anlände vi hos Sandra på fest. Temat för kvällen var solens färger och vi skulle ha varsitt instrument med oss, hemmagjort el köpes. Tanken med instrumenten var att bilda tre lag och det lag som kunde spela högst fick börja med att välja 6 köksredskap som sedan skulle användas till att dela potatisar för att sedan lägga dem i en enda lång radda. Så det lag som lade den längsta potatisremsan vann. Sedan gällde det förstås att inte ha något gräs emellan=p Ni kan ju gissa vilket lag jag var i....Jepp,som vanligt var jag i det lag som losade=p
Utgång på 1906 blev det där det var sjukt mkt folk. Tror nog att dom hade släppt in alldeles för många. Man kunde stundvis knappt röra på sig. Men ruggigt kul hade jag=)

Idag har jag mått som en primadonna. Med andra ord har jag inte varit bakis alls. Yippie!=) Är så skönt att vakna upp dagen efter och inte känna av sviterna av gårdagen. Sweet!!!! Händer inte mig så ofta men det händer.
Blev bakispizza,godis och Gocart på det. Jag måste erkänna att jag var SÄMST i gocart. Kändes så obehagligt att sitta i denna låga bil med hjulen alldeles intill pedalerna. Men rackarns kul var det=)

Känner för att göra en massa äventyrliga saker i sommar. Forsränning har jag som förslag! Vilket blir av i Juli nån gång. Nån som känner sig manad att följa med. Kan lova att det bjuds på en liten adrenalinkick=6

Vill passa på att tala om för er äventyrslystna kompisar som aldrig säger nej,gillar spänning och alltid är öppna för nya äventyr att jag uppskattar att jag har såna som ni.=)
Jag menar vila hinner man göra i graven=) Right?!






"Potatisleken"




Jukka,Therese & Anders




Mona & Lena


Lina


Me & Gabbi


Värdinnan för kvällen

 
Picasso i ny tappning                                                               Nicke,Jukka & André

 
Jukka & Patrik

 

Tatuerad

Äntligen var det gjort! Det gjorde stundvis fruktansvärt ont,en brännande,stickande smärta. Det är förstås tatueringen jag pratar om! Igår fick jag äntligen tatuera mig=) Har skrivit mitt namn med kinesiskatecken nedanför nacken. Har ju en tatuering som jag gjort tidigare men när jag gjorde den kändes det knappt men den här gången kändes det törs jag lova. När man sitter där undrar man vad man gör där egentligen?.... "Ska man vara fin får man lida pin" som ordspråket säger. Vilket stämmer ganska bra.
Gårdagen var väldigt händelserik. Först strosade jag på stan med Ida,Jonas och Linus för att sedan bege mig till tattoo. Efter det for jag,Roger och svärmor och tittade på bernervalparna. 
-Den lyckligaste dagen i mitt liv!=) Dom var som små söta nallebjörnar som man bara inte kunde slita blicken från. Hanarna som jag får välja bland är hur fina som helst och väldigt gosiga var dom. Båda två skulle hela tiden vara kring mig och sitta i mitt knä. Blev nästan en liten tävlan om vem som kunde charma mig mest=p Just nu är det en som ligger mig lite varmare om hjärtat eftersom att han i stort sett hela tiden skulle vara kring mig men uppfödaren tyckte att jag skulle avvakta med att bestämma hane nu eftersom att man inte ännu kan se hur de utvecklar sig. Jag är ju ändå först med att välja hane så det är egentligen ingen brådska. Eftersom att jag vill pröva att ställa ut lufsen(hunden) i framtiden så avvaktar vi väl och se vem det blir. Valet är svårt! Båda är ju otroligt fina=)
Nu är de 4 v,snart fem och väger 4 kg och vid leverans väger dom 7-8kg så det går undan. När dom sedan är fullvuxna väger dom mellan 50-55kg, nästan lika mkt som en själv=p Så den lilla lilla söta hundvalpen kommer att bli en riktig bjässe vilket är svårt att föreställla sig i nuläget. 
 
Hanen(1) jag fastnade för! Hjärtat bara smälter......



Även denna hane(2) var fin=) Får se vem det blir....


Hane 1.

 Gode så söt är man ju....





Kanske ska berätta vad jag gjort idag. Har idag varit med Lena och Gabbi som är hemma från Sundsvall. Alltid lika kul att träffa henne. Vill så gärna att hon ska flytta hem! Om man surrar lite på Gabbi och Jokka kanske dom ger med sig och flyttar;-)...Hoppas kan man ju alltid=p
Så när hon far hem till Sundsvall på söndag längtar man redan till nästa gång vi ses.

Längtar massor till i morgon då det är partaj hos Sandra. Givetvis blir det ett och annat vinglas.....
Hoppas på en toppen kväll tillsammans med er=)

Ska rusa iväg för att umgås med Ida och Sandra nu men vi höres efter helgen!

Adios!


Stortjärn

Har varit och sovit i  Stortjärnsstugan/Tällträsk som ligger utanför yttersta(Lillpite), påväg mot Storsund. På vägen dit blev det givetvis käk på Wischan(som man absolut inte får glömma). Dom har helt gudomlig mat där,tycker jag så under en livsstid ska man alltså ha käkat där!
Väl framme(efter att vi kört vilse i skogen) vid destinationen var det bara att gå ut och fiska,göra upp eld och givetvis sprätta en och annan pilsner;-)
När man fått i sig lite alkohol och käkat go mat vid lägerelden var det givetvis dax för ett dopp i det iskalla vattnet och bastning på det. 
-Fy faaan vad kallt det var i vattnet! Hä va nå så grymt skönt att få komma in i bastun kan jag ju säga=)
Det grillades,badades,klättrning bland träd och tak och en hel del surr. En skön kväll/natt/dag i buschen! Tack för en underbar stugvistelse. Det lär vi ju göra om!=p
Och det här med fiskningen hur gick egentligen det?
-Firrarna var inte riktigt på hugget och de lös med sin frånvaro trots att de kom på kvällen och slängde i lite planterad fisk.
Var några som hade ute spöna över natten och hoppades på napp. Men av det blev det inte så mkt. Väl i morse fick både Jonas och Linus varsin regnbåge. Inte illa! Lite valuta för pengarna måste man väl få?!=)
Stugan vi sov i var himskans fin så ni som tycker om att vara i naturen,fiska och leva lite omoderniserat måste ju bara prova denna idyll=)

Idag när vi kommit hem blev det att fara till Norrfis och äta och spela fotboll,leka kurra gömma och gå till lekparken. 
-Nä,jag kommer ALDRIG att växa upp, så det så! (Var dock med barn i bilden men kul var det) 
Man ska leka så länge man lever!








 
Storfiskarna=)

  

 
Sovstugan                                                                      Bastun
 

Kalas

Gick på tattoo idag för att få mig en tid att göra tatueringen men Sanna var upptagen så hon tog mitt nr och skulle ringa upp sen. var tänkt att jag skulle få göra den idag el i morgon. Men hon har då inte hört av sig än...... Hon har väl fullt upp antar jag så jag går dit i morgonbitti istället=p
Vart ingen nyttig dag idag heller. Har vart på kalas hos min brorsdotter Amanda som fyller år idag. Så nu är magen alldeles proppfull av go´fika=) Kan inte säga annat än:MUMS!! Bara synd att ångesten kommer krypande efter man syndat=P

Ska ta och gå och packa lite kläder nu. Ska ett gäng och sova i stuga i Stortjärn/tällträsk i morgon. Blir en hel del fiskning så nu hoppas jag på fiske lycka. Hoppas att mitt spö inte tjorvar lika mkt den här gången=)


Födelsedags barnet=)

Bilder på en del av familjen

 
                   Evelina                                                           Krille


Jonathan,Pontus & Jacob


Thomas & Ulrica


Peter,pappsen & Ullis


Helhelg ute på H-badet

Jamen,visst blev det av allt att döma en lyckad helg. På fre startade vi upp ute i stockis med grillning,go dricka och trevligt sällskap därefter fortsatte förfesten ute på H-badet, först i stuga sen i husvagn. När vi fått i oss nog med alkohol klev vi ut på beachen bland tusentals partysugna människor. Det stora dragplåstret för kvällen var givetvis Beach Boys,dagen i ära. Där röjdes det till gamla surfhits mitt på stranden. Kan inte bli bättre=)

Dagen därpå vaknade jag upp och var inte bakis för ovanlighetensskull=p Vi startade iof upp rätt tidigt på fredagen så man hann dricka mycket under lång tid så det var väl orsaken till att min dag inte började med baksmälla.
Vädret visade sig tyvärr inte från sin bästa sida denna lördag. Så blev det återigen fest även denna dag. Var inte taggad till en början men med lite öl i kroppen var man taggad till max!
Festen började hos mig för att även denna dag fara ut till Pite havsbad. Där det dansades för fullt i partytälten=) När kl slagit 23 var det dags för Jerka att inta scenen och givetvis intog vi ståplats långt fram i vimlet. Jerry är ju inte min Idol precis men han var en hejdundrare på att underhålla publiken. Till sist kom dom två enda låtarna som jag kan någorlunda bra: I can Jive och Did I tell u.... 
-Vilket röj!
I bra vänners sällskap spelar ju inte vädret någon större roll så det trista vädret hade vi alldeles glömt bort så summasumarum var det en helg av sällan skådat slag=)

Fick ju egentligen inte ta med kameran in på omr så tacka vet jag mobilen! Glömmer som alltid bort att plåta men några fastnade iaf på bild=)


 
Motståndarlaget


Mitt lag ala förlorare för denna omg iaf=p




Josch,Danne,Stefan,Jennie och Anna


Turturduvorna ;-)







   Bröderna Lundgren


Beach party

Blir ett kort inlägg idag. Anna kommer snart och hämtar mig och sedan bär det av till Stockbäcen på förfest,sedan stuga på H-badet och sen blir det BEACH PARTY!!!!! Har köpt biljetter till båda dagarna. Hoppas bara att jag mår bättre=(.....
Nåja,uppdateringarna kommer efter helgen=)

See ya!

När orken sviker....

Era stackare ni får bara höra på mitt tjat om denna eländiga förkylning. Den har inte blivit bättre utan snarare sämre så nu har jag även fått en däng av feber. Har sovit hela dagen förutom 1,5 tim då jag och R var ute och körde med bilen bara för att jag skulle få se och göra nåt annat än att bara ligga i sängen.
Som ni förstår blev det inte att sitta i någon tatueringsstudio en dag som denna men så fort jag känner mig piggare ska jag gå dit=p
Kanske man ska ta sig en lite hutt så man tar ihjäl en del av bakterierna=p Har hört att det är whiskey el annan äcklig dryck som gäller.
Har tagit på mig pyjamasen så nu ska jag gå och lägga mig för natten. Är inte var dag man går och lägger sig 20.00 på kvällen=p
Oroar mig bara för Beach partyt just nu om jag verkligen orkar gå dit två dagar? För som jag känner mig nu ser jag inte alls framemot det,tyvärr. Kanske jag känner mig bättre,kanske orken infinner sig till helgen........

RSS 2.0